diff --git a/mbtask/Makefile b/mbtask/Makefile index 21353f8c..ade4c10d 100644 --- a/mbtask/Makefile +++ b/mbtask/Makefile @@ -77,19 +77,19 @@ depend: # DO NOT DELETE THIS LINE - MAKE DEPEND RELIES ON IT # Dependencies generated by make depend -callstat.o: libs.h ../lib/structs.h taskutil.h callstat.h -nodelist.o: libs.h ../lib/structs.h taskutil.h nodelist.h -scanout.o: libs.h ../lib/structs.h taskutil.h scanout.h -taskcomm.o: libs.h ../lib/structs.h taskstat.h taskregs.h taskdisk.h taskinfo.h taskutil.h taskcomm.h -taskinfo.o: libs.h ../lib/structs.h taskinfo.h -taskstat.o: libs.h ../lib/structs.h taskstat.h callstat.h outstat.h taskutil.h -mbtask.o: libs.h ../lib/structs.h ../paths.h signame.h taskstat.h taskutil.h taskregs.h taskcomm.h callstat.h outstat.h nodelist.h ports.h calllist.h ping.h mbtask.h -outstat.o: libs.h ../lib/structs.h taskutil.h taskstat.h scanout.h nodelist.h callstat.h ports.h outstat.h -signame.o: signame.h -taskdisk.o: libs.h ../lib/structs.h taskdisk.h taskutil.h -taskregs.o: libs.h ../lib/structs.h taskstat.h taskregs.h taskutil.h -taskutil.o: libs.h ../lib/structs.h signame.h scanout.h taskutil.h -ports.o: libs.h ../lib/structs.h taskutil.h nodelist.h ports.h -calllist.o: libs.h ../lib/structs.h taskstat.h taskutil.h callstat.h outstat.h mbtask.h calllist.h -ping.o: libs.h ../lib/structs.h taskstat.h taskutil.h ping.h +callstat.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskutil.h callstat.h +nodelist.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskutil.h nodelist.h +scanout.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskutil.h scanout.h +taskcomm.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskstat.h taskregs.h taskdisk.h taskinfo.h taskutil.h taskcomm.h +taskinfo.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskinfo.h +taskstat.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskstat.h callstat.h outstat.h taskutil.h +mbtask.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h ../paths.h signame.h taskstat.h taskutil.h taskregs.h taskcomm.h callstat.h outstat.h nodelist.h ports.h calllist.h ping.h mbtask.h +outstat.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskutil.h taskstat.h scanout.h nodelist.h callstat.h ports.h outstat.h +signame.o: ../config.h signame.h +taskdisk.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskdisk.h taskutil.h +taskregs.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskstat.h taskregs.h taskutil.h +taskutil.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h signame.h scanout.h taskutil.h +ports.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskutil.h nodelist.h ports.h +calllist.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskstat.h taskutil.h callstat.h outstat.h mbtask.h calllist.h +ping.o: ../config.h libs.h ../lib/structs.h taskstat.h taskutil.h ping.h # End of generated dependencies diff --git a/mbtask/calllist.c b/mbtask/calllist.c index 0baa010c..385d0569 100644 --- a/mbtask/calllist.c +++ b/mbtask/calllist.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskstat.h" diff --git a/mbtask/callstat.c b/mbtask/callstat.c index 24ee7ada..929dfcf6 100644 --- a/mbtask/callstat.c +++ b/mbtask/callstat.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskutil.h" diff --git a/mbtask/libs.h b/mbtask/libs.h index 7010a1ab..9d1e47da 100644 --- a/mbtask/libs.h +++ b/mbtask/libs.h @@ -36,8 +36,6 @@ #define SS_BUFSIZE 1024 /* Streams socket buffersize */ -#include "../config.h" - #include #include #include diff --git a/mbtask/mbtask.c b/mbtask/mbtask.c index d459a705..9080f553 100644 --- a/mbtask/mbtask.c +++ b/mbtask/mbtask.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "../paths.h" diff --git a/mbtask/nodelist.c b/mbtask/nodelist.c index 0c36b574..22490ddb 100644 --- a/mbtask/nodelist.c +++ b/mbtask/nodelist.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskutil.h" diff --git a/mbtask/outstat.c b/mbtask/outstat.c index 1f1d2057..7c63f958 100644 --- a/mbtask/outstat.c +++ b/mbtask/outstat.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskutil.h" diff --git a/mbtask/ping.c b/mbtask/ping.c index 251d6d51..0faf2a59 100644 --- a/mbtask/ping.c +++ b/mbtask/ping.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskstat.h" diff --git a/mbtask/ports.c b/mbtask/ports.c index d5f1c899..6e6aa5a5 100644 --- a/mbtask/ports.c +++ b/mbtask/ports.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskutil.h" diff --git a/mbtask/scanout.c b/mbtask/scanout.c index d2101cf7..103e8698 100644 --- a/mbtask/scanout.c +++ b/mbtask/scanout.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskutil.h" diff --git a/mbtask/signame.c b/mbtask/signame.c index c049e1cc..1a93525b 100644 --- a/mbtask/signame.c +++ b/mbtask/signame.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "signame.h" diff --git a/mbtask/taskcomm.c b/mbtask/taskcomm.c index a4c24d65..3d4cdaeb 100644 --- a/mbtask/taskcomm.c +++ b/mbtask/taskcomm.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskstat.h" diff --git a/mbtask/taskdisk.c b/mbtask/taskdisk.c index 644640a4..1d166d41 100644 --- a/mbtask/taskdisk.c +++ b/mbtask/taskdisk.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskdisk.h" diff --git a/mbtask/taskinfo.c b/mbtask/taskinfo.c index ff8de314..282f6644 100644 --- a/mbtask/taskinfo.c +++ b/mbtask/taskinfo.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskinfo.h" diff --git a/mbtask/taskregs.c b/mbtask/taskregs.c index e81a73f4..a6109a85 100644 --- a/mbtask/taskregs.c +++ b/mbtask/taskregs.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskstat.h" diff --git a/mbtask/taskstat.c b/mbtask/taskstat.c index 3a428ca0..3c96c512 100644 --- a/mbtask/taskstat.c +++ b/mbtask/taskstat.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "taskstat.h" diff --git a/mbtask/taskutil.c b/mbtask/taskutil.c index 951ea8f0..9c692637 100644 --- a/mbtask/taskutil.c +++ b/mbtask/taskutil.c @@ -28,6 +28,7 @@ * Software Foundation, 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA. *****************************************************************************/ +#include "../config.h" #include "libs.h" #include "../lib/structs.h" #include "signame.h"